Článek blogu

Saunové ceremoniály v Relax Days

Zažijte saunový ceremoniál díky Relax Days. Sauna a její účinky na naše zdraví jsou sice hlavním lákadlem, proč propadnou kouzlu vysokých teplot a dobrovolně se jim vystavovat. Ale proč si obyčejné pocení nezpestřit něčím zvláštním, něčím, co ve vás zanechá pěkný dojem i po opuštění wellness. Řeč je o saunovém ceremoniálu, který je unikátní díky tomu, že jej vede saunový mistr. Ten vás poučí o celém procesu, seznámí s pravidly a pak se společně pustíte do celého rituálu.

Vaše smysly pohladí dokonale zkombinované vonné esence, které nasajete nejen nosem, ale celým tělem. Poté se budete cítit uvolněně nejen po dobu saunování, ale i v dalších dnech, protože esence prostoupí do každé vaší buňky v těle. Další rozmazlování zažije vaše pokožka díky tělovému peelingu, který obrousí vaše staré já, abyste se vyloupli v nové kůži a s novou porcí energie. Co je ještě nedílnou součástí, jsou tepelné nárazy, které vás ještě více prohřejí. Mistr na vás „foukne“ pomocí ručníku horký vzduch. Po celé proceduře následuje klasicky proces ochlazování.

Saunové rituály se liší podle použitých vůní i podle použitých druhů peelingů. Díky tomu se můžete rozhodnout, jaká péče o pokožku vám nejvíce vyhovuje či jakou vůní oblažíte svůj čich. U nás stále hledáme nové možnosti, proto rozšiřujeme možnosti rituálů i řady našich mistrů.

Udělejte si čas sami, nebo s přáteli, a navštivte saunový ceremoniál. Získejte nový zážitek a hlavně podpořte svou imunitu.